Кошик
31 відгук
Фільтри
Діапазон цін, ₴
Країна виробник
Виробник
Контакти
ТермоCхідЄвгеній
вул. Поля фільтрації 2, Харків, Україна
+380 (67) 946-88-86
9:00-17:00
+380 (93) 547-75-12
9:00-17:00
+380935477512+380935477512+380935477512
  • Emailinfo@tsh.com.ua
+380 (67) 946-88-86
+380 (93) 547-75-12

ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ

Електромеханічне обладнання для ресторанів є незамінним оптимізатором багатьох технологічних процесів на професійній кухні. Основне призначення електромеханічного обладнання - обробка продуктів які згодом потрапляють на стіл або використовуються в якості інгредієнтів для приготування страв.

Ми представляємо широкий асортимент електромеханічного обладнання різної продуктивності і функціональності для всіх об'єктів громадського харчування: від ресторанів, їдалень, кулінарних цехів до невеликих кафе, піцерій, фаст-фудів.

В асортимент електромеханічного обладнання входять наступні групи: обладнання для обробки м'яса і риби (м'ясорубки, куттери, пилки для різання м'яса, шприци ковбасні, фаршемішалки), для обробки овочів (овочерізки, картоплечистки і машини для очищення коренеплодів, протиральні машини), обладнання для кондитерського цеху (планетарні міксери, ручні міксери, тістоміси).

Окремим типом електромеханічного обладнання для нарізування є слайсер (ломтерезка або електроніж), який є обов'язковим як на професійній кухні підприємств харчування (ресторанів, кафе, фаст-фудів, їдалень), так і для відділів гастрономії супермаркетів та інших магазинів.

 

Кроме того, мы можем предложить вам широкий ассортимент слайсеров для мяса и колбас, слайсеры для сыра).

Подбирая оборудование в нашем каталоге, помните, что Вы всегда можете обратиться к нашим специалистам за бесплатной консультацией по профессиональному оборудованию и вопросам оснащения магазина или оборудования ресторана. 
 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner